CHRISTMAS EVENT ZONDAG 20 NOVEMBER 2022

 

Bart Bex en Vera Achten nodigen u vrijblijvend uit op hun Jewels & Watches “Christmas Event” op zondag 20 november 2022, tussen llu00 en 22u00 in Ristorante Da Pasquale, Tipstraat 63 te Beverst-Bilzen.

U bent de kroon op ons werk! Wij zijn verheugd om jullie ook dit jaar een schitterende “Kerst”-selectie juwelen en horloges te kunnen aanbieden aan royaal gunstige condities. Geniet samen met ons van een sprankelend glas prosecco en bewonder onze exclusieve juwelen- en horloge Kerst-collecties die wij etaleren in de talrijk opgestelde vitrines. Dankzij de medewerking van onze beste leveranciers presenteren wij u diverse diamant-, parel- en kleursteenjuwelen in alle prijscategorieën, alsook de allernieuwste heren- en dameshorloges van onze vaste huismerken Ebel en Perrelet. 

Uiteraard garanderen wij u zéér uitzonderlijke prijscondities op de gehele tentoongestelde collecties en bieden alle klanten die een juweel of horloge reserveren een gratis lunch aan. Wie ons bovendien een nieuwe klant aanbrengt laten wij graag meegenieten van de door ons aangeboden degustaties die u worden geserveerd in het sfeervolle restaurant! 

Wij voorzien voor al onze gasten eveneens een extra origineel Kerstgeschenk!

Voor uw en onze veiligheid voorzien wij de nodige discrete security en vragen u uitdrukkelijk jullie bezoek te willen aanmelden door je inschrijving via dit formulier kenbaar te maken. 

Van harte welkom!
Speciaal: Tax-Free conditions op alle kleursteen-juwelen!!!
Res: -leden van harte welkom - Res-percentage overeen te komen! www.res.be
Parking: ruime, veilige en bewaakte parking voor de deur!

Wij komen met personen
Selecteer het tijdstip dat u zal langskomen.