CHRISTMAS EVENT ZONDAG 24 NOVEMBER

Jewels & Watches

 

Bart Bex en Vera Achten nodigen u vrijblijvend uit op hun Jewels & Watches Christmas Event op zondag 24 november 2019, tussen 11.00 en 23.00 u. in Ristorante Da Pasquale te Beverst-Bilzen.

Kerstmis, dé tijd van het jaar om even alles te relativeren, idealen en voornemens te wikken en te wegen, het allerbeste toe te wensen aan iedereen rondom ons! Het is ook onze intentie u het allerbeste in ons vakgebied aan te bieden, vakmanschap en elegantie aan de scherpste prijzen! 

Geniet samen met ons van een sprankelend aperitief en bewonder onze schitterende Kerstcollecties die wij u voorstellen in het gezellige interieur van Ristorante Da Pasquale. Dankzij de medewerking van onze beste leveranciers presenteren wij u diverse diamant-, parel- en kleursteenjuwelen in alle prijscategorieën, alsook de nieuwste heren- en dameshorloges van ons vaste huismerk Ebel, “The Architects of Time!” Héél bijzonder stellen wij bovendien de beste collecties van de Italiaanse merken Annamaria Cammilli, Flavio Gioilli en FerrariFirenze voor, die elk hun nieuwste creaties presenteren. 

Uiteraard garanderen wij u zéér uitzonderlijke prijscondities op de gehele tentoongestelde collecties en bieden alle klanten die een juweel of horloge reserveren een gratis lunch aan. Wie ons bovendien een nieuwe klant aanbrengt laten wij graag meegenieten van de door ons aangeboden degustatie. 

Voor uw en onze veiligheid voorzien wij de nodige discrete security en vragen u uitdrukkelijk jullie bezoek te willen aanmelden door jullie inschrijving via onze website kenbaar te maken. 
Wij voorzien voor alle bezoekers een origineel Kerstgeschenk! Van harte welkom!

Gast-collectie: FerrariFirenze juwelen - handmade in Italy! - www.ferrarifirenze.it
Speciaal: Ebel horloges - “The Architects of Time” - www.ebel.com
Res: -leden van harte welkom - Res-percentage overeen te komen! - www.res.be
Parking: ruime, veilige en bewaakte parking voor de deur!

Wij komen met personen
Selecteer het tijdstip dat u zal langskomen.