CHRISTMAS EVENT ZONDAG 25 NOVEMBER 2018

Jewels & Watches

Het leven is als een ruwe diamant, hoe meer facetten je eraan toevoegt des te meer schittering hij je schenkt!
Besef hoe uniek deze kans is die we krijgen om te mogen genieten van zoveel moois én van elkaar!


Bart Bex en Vera Achten nodigen u vrijblijvend uit op hun Christmas Event op zondag 25 november 2018 tussen 11u00 en 23u00 in Ristorante Da Pasquale te Beverst-Bilzen.

Geniet samen met ons van een heerlijk aperitief en bewonder onze schitterende Kerstcollecties die wij u voorstellen in het zéér sfeervolle interieur van Ristorante Da Pasquale. Dankzij de medewerking van onze beste leveranciers presenteren wij u diverse diamant-, parel- en kleursteenjuwelen in alle prijscategoriëen, alsook de nieuwste heren- en dameshorloges van onze huismerken Ebel, Perrelet en Versace.

Uiteraard garanderen wij u zéér uitzonderlijke prijscondities op de gehele tentoongestelde collecties en bieden alle klanten die een juweel of horloge reserveren een gratis lunch aan in het uiterst charmante restaurant. Wie ons bovendien een nieuwe klant aanbrengt laten wij graag meegenieten van de door ons aangeboden degustatie.

Voor uw en onze veiligheid voorzien wij de nodige discrete security en vragen u uitdrukkelijk jullie bezoek te willen aanmelden door onze antwoordkaart tijdig retour te zenden ofwel jullie inschrijving via onze website kenbaar te maken.
Wij voorzien voor alle bezoekers een origineel Kerstgeschenk!

Van harte welkom!

  • Speciaal: parel- en kleursteen combinaties van “Tresoro Pearls”!
  • Nieuw: Ebel horloges - “The Architects of Time” - www.ebel.com
  • Res: betalingen mogelijk tot 50% van het aankoopbedrag! - www.res.be
  • Parking: ruime, veilige en makkelijke - bewaakte parking voor de deur!

 

Wij komen met personen
Selecteer het tijdstip dat u zal langskomen.