SUMMER EVENT ZONDAG 19 JUNI 2022

 

Bart Bex en Vera Achten nodigen u vrijblijvend uit op hun Jewels & Watches “Summer-Event” op zondag 19 juni 2022, tussen llu00 en 22u00 in Ristorante Da Pasquale, Tipstraat 63 te Beverst-Bilzen.

Geniet samen met ons van een sprankelend glas prosecco en bewonder onze exclusieve juwelen- en horlogecollecties die wij etaleren in de talrijk opgestelde vitrines. Dankzij de medewerking van onze beste leveranciers presenteren wij u diverse diamant-, parel- en kleursteenjuwelen in alle   prijscategorieën, alsook de allernieuwste heren- en dameshorloges van onze vaste huismerken Ebel en Perrelet.

Uiteraard garanderen wij u zéér uitzonderlijke prijscondities op de gehele tentoongestelde collecties en bieden alle klanten  die een juweel of horloge reserveren een gratis lunch aan. Wie ons bovendien een nieuwe klant aanbrengt laten wij graag meegenieten van de door ons aangeboden degustaties die u worden geserveerd op het volledig overdekte buitenterras van Ristorante Pasquale! Ervaar de Italiaanse flair, gezelligheid en culinaire hoogstandjes die chef Pasquale op zijn borden weet te etaleren!

U ontvangt bij elke bestelling eveneens een extra origineel geschenk!

Voor uw en onze veiligheid voorzien wij de nodige discrete security en vragen u uitdrukkelijk jullie bezoek te willen aanmelden door jullie inschrijving via onze website kenbaar te maken.

Van harte welkom!

Gast-collectie: Flavio Gioielli- Fan1ous Italian Jewelry
Speciaal: Tax-Free conditions op alle kleursteen-juwelen!!!
Res: -leden van harte welkom Res-percentage overeen te komen! www.res.be
Parking: ruime, veilige en bewaakte parking voor de deur!

Wij komen met personen
Selecteer het tijdstip dat u zal langskomen.