SUMMER EVENT ZONDAG 25 AUGUSTUS

Jewels & Watches

 

Bart Bex en Vera Achten nodigen u vrijblijvend uit op hun Jewels & Watches Summer Event op zondag 25 augustus 2019, tussen 11u00 en 23u00 in Ristorante Cucina De Luca, een schitterende nieuwe parel van Italiaanse gastronomie! Geniet er samen met ons van een heerlijk aperitief en bewonder onze nieuwste aanwinsten die wij u voorstellen in het gezellige en zéér sfeervolle interieur van deze statige villa!

Dankzij de medewerking van onze beste leveranciers presenteren wij u diverse diamant-, parel- en kleursteenjuwelen in alle prijscategorieën, alsook de nieuwste heren- en dameshorloges van ons vaste huismerk Ebel, bij de kenners gekend als “The Architects of Time!” Voor het eerst stellen wij u het Italiaanse juwelen-topmerk FerrariFirenze voor, die vakmanschap en verfijnde Italiaanse elegantie combineren en zo een meer dan waardige opvolger vormt voor onze Centoventuno-collecties.

Uiteraard garanderen wij u zéér uitzonderlijke prijscondities op de gehele tentoongestelde collecties en bieden alle klanten die een juweel of horloge reserveren een gratis lunch aan in het uiterst charmante restaurant. Wie ons bovendien een nieuwe klant aanbrengt laten wij graag meegenieten van de door ons aangeboden degustatie.

Voor uw en onze veiligheid voorzien wij de nodige discrete security en vragen u uitdrukkelijk jullie bezoek te willen aanmelden door onze antwoordkaart tijdig retour te zenden ofwel jullie inschrijving via onze website kenbaar te maken. Van harte welkom!

Nieuw: FerrariFirenze juwelen - handmade in Italy with love! - www.ferrarifirenze.it

Speciaal: Ebel horloges - “The Architects of Time” - www.ebel.com

Res: -leden van harte welkom - Res-percentage overeen te komen! - www.res.be

Parking: ruime, veilige en bewaakte parking voor de deur!

Wij voorzien voor iedere bezoeker een leuke attentie!

 

Wij komen met personen
Selecteer het tijdstip dat u zal langskomen.