SUMMER EVENT ZONDAG 25 JUNI 2023

 

Bart Bex en Vera Achten nodigen u vrijblijvend uit op hun Jewels & Watches “Summer Event” op zondag 25 juni 2023, tussen 11u00 en 22u00 in Ristorante Da Pasquale, Tipstraat 63 te Beverst-Bilzen.

Geniet samen met ons van een sprankelend glas prosecco en bewonder onze exclusieve juwelen- en horloge "zomer-collecties" die wij etaleren in de talrijk opgestelde vitrines. Dankzij de medewerking van onze beste leveranciers presenteren wij u diverse diamant-, parel- en kleursteenjuwelen in alle prijscategorieën, alsook de allernieuwste heren- en dameshorloges van onze vaste huismerken Ebel en Perrelet.

"De speld in de hooiberg." "De kers op de taart." "De parel aan de kroon!" Letterlijk en figuurlijk die uitzonderlijke kenmerken die wij aan onze collecties toevoegen om onze klanten te kunnen blijven boeien! Speciale aandacht schenken wij deze editie aan de "pareltjes onder de juwelen!" Sieraden met zoetwater-, Japanse Akoya-, Tahiti- en Zuidzeeparels. Uiterst elegante en modieuze creaties die U altijd met stijl zal kunnen dragen!

Uiteraard garanderen wij u zéér uitzonderlijke prijscondities op de gehele tentoongestelde collecties en bieden alle klanten die een juweel of horloge reserveren een gratis lunch aan. Wie ons bovendien een nieuwe klant aanbrengt laten wij graag meegenieten van de door ons aangeboden degustaties die u worden geserveerd in het sfeervolle restaurant! 

Wij voorzien voor al onze gasten eveneens een extra origineel geschenk!

Voor uw en onze veiligheid voorzien wij de nodige discrete security en vragen u uitdrukkelijk jullie bezoek te willen aanmelden door uw bezoek via dit formulier kenbaar te maken. 

Van harte welkom!
Nieuw: WOLF1834 - exclusieve juwelendozen & "time-winders" www.eurogold.nl
Gast-collectie: Albanu Monaco - armbanden m/v van olifanten-, buffel-, paardenharen
Res: -leden van harte welkom - Res-percentage overeen te komen! www.res.be
Parking: ruime, veilige en bewaakte parking voor de deur!

Wij komen met personen
Selecteer het tijdstip dat u zal langskomen.